Vende vakante aktuale

Profesionisti
21 Oct
Vacancy Announcement for Human Resources Generalist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a highly motivated, Human Resources Generalist. In this role, you will proactively administrate t ... Më tepër

BRUNES
11 Oct
BRUNES kërkon shitës/e me përvojë!
BRUNES, Tiranë

Po bëhen 25 vjet që BRUNES u vjen në ndihmë klientëve të plotësojnë dëshirën për një jetesë komode, duke ... Më tepër

BRUNES
11 Oct
BRUNES kërkon të punësojë specialist/e finance (Tiranë, Durrës, Lezhë, Shkodër, Fier, Vlorë)
BRUNES, Tiranë

Po bëhen 25 vjet që BRUNES u vjen në ndihmë klientëve të plotësojnë dëshirën për një jetesë komode. Me ... Më tepër

deKoll
11 Oct
Dekoll kërkon një menaxher shitjesh për eksportet në rajon
deKoll, Durrës

Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit. Ga ... Më tepër

3AM SHPK
01 Oct
Menaxher Marketing
3AM SHPK, Tiranë

Permbledhje e Detyrave te Punes: Menaxheri i Marketingut planifikon, ekzekuton, drejton, koordinon dhe finalizon projektet sipas planifikimeve paraprake dhe duke respe ... Më tepër

SUTEBEL Bespoke Haute Couture
19 Sep
Executive Assistant
SUTEBEL Bespoke Haute Couture, Tiranë

Are you executive, operational, look for practical results? Do you love the fashion and show business industry? Join the right team for expanding your career and inte ... Më tepër

Karta Extra
18 Sep
Menaxhere e Projektit "Karta Extra"
Karta Extra, Tiranë

Grupi Çelësi po kërkon një Menaxhere për Projektin “Karta Extra” e cila do të ndjekë: 1. Zgjerimin e portofolit të ... Më tepër

Prit Pak ShPK
17 Sep
Oferte Kamariere
Prit Pak ShPK, Tiranë

Kerkohen 2 Kamariere per ne Restaurant! Per info: 0676000001 Info@pritpak.al ... Më tepër

Doan Glass
17 Sep
Përfaqësues Shitjesh për Demonstrim
Doan Glass, Elbasan

pranë Kompanisë “Doan Glass” e specializuar në ofrimin, përpunimin dhe instalimin e mallrave industriale ndërtimore, xhama të t& ... Më tepër

ocinternational
05 Sep
media art informatike
ocinternational, Tiranë

Kerkojme të punësojmë individë që kanë kualifikime dhe aftësi komunikimi në nivel të avancuar në gjuhën angleze dhe ... Më tepër

BOTIME PEGI
23 Aug
Botime Pegi - Designer Adobe Indesign
BOTIME PEGI, Tiranë

Botime Pegi do të zgjerojë redaksinë, duke punësuar: dizajner/e me kohë të pjesshme. Kërkojmë expert në përdorim t&e ... Më tepër

MARKET DURRESI
13 Aug
MARKET DURRESI , Durres, ofroj vend pune sistemuese, punonjese banaku, kasiere
MARKET DURRESI, Zgjidh qytetin

Durres, ofroj vend pune sistemuese, punonjese banaku, kasiere ne nje supermarket kerkohet: – sistemuese – punonjese banaku – kasiere Ofrojme : - ... Më tepër

Eurondertim2000 sh.p.k
17 Jul
Inxhinier/e ndertimi
Eurondertim2000 sh.p.k, Tiranë

Eurondertim 2000 sh.p.k. kerkon te punesoje Inxhinier/e ndertimi ne zyre. Kontrata e punes fillon sa me pare. Ne punojme me projekte nga me te ndryshmet si rruge, kan ... Më tepër

Startapp
23 Jun
Operator telefonik
Startapp, Tiranë

Start App ha iniziato il processo di reclutamento di consulenti telefonici professionali per la lingua italiana e inglese. Se sei in grado di comunicare e di avere una ... Më tepër

Proper Pizza
01 Feb
Menaxhere Shpërndarje
Proper Pizza, Tiranë

Në kuadër të zgjerimit të fluksit të porosive dhe me qëllim garantimin e cilësisë në këtë proces, Profesionisti Rec ... Më tepër

Proper Pizza
01 Feb
Administratore Biznesi
Proper Pizza, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency kërkon të punësojë Administratore Biznesi për Pikat Frenchise të Shkodrës dhe Vlorës për k ... Më tepër

EDMOND shpk
17 Jan
Punetor shperndarje
EDMOND shpk, Tiranë

Kerkohet punonjes per shpernadrjen brenda Tiranes te pjeseve te kembimit me veture dhe motor . Adresa e dyqanit eshte Ish stacioni i fundit te Tiranes se Re te Ura Nes ... Më tepër

ExpoCity
29 Dec
Graphic Designer
ExpoCity, Tiranë

Expocity Albania shpall pozicionin e ri Graphic Designer Expocity Albania (www.expocity.al) është një strukturë e profilizuar në organizimin e ... Më tepër

ExpoCity
29 Dec
Menaxher Shitjesh
ExpoCity, Tiranë

Expo City Albania shpall pozicionin e ri Menaxher Shitjesh Expo City Albania (www.expocity.al) është një strukturë e profilizuar në organizimi ... Më tepër

ExpoCity
29 Dec
Menaxher Projektesh
ExpoCity, Tiranë

Expocity Albania shpall pozicionin e ri Menaxher Projektesh Expo City Albania (www.expocity.al) është një strukturë e profilizuar në organizim ... Më tepër