Kandidatë të Regjistruar

H. M.
26 Vjeç, - Tiranë

Une quhem Hane Muja, studente prane Universitetit te Tiranes, fakulteti i shkencave sociale, dega filozofi, U bera pjese e ketij aplikimi me qellim qe... Më tepër

Une quhem Hane Muja, studente prane Universitetit te Tiranes, fakulteti i shkencave sociale, dega filozofi, U bera pjese e ketij aplikimi me qellim qe njohurite e mia te fituara pergjate ketyre viteve akademike te gjejn vendin e duhur per tu vene ne zbatim. Kam arritur te dal me rezultate mjaft te mira, dhe kjo fal vullnetit dhe deshires per filozofine dhe leximin. Pas nje eksperience ne universitetin e Lituanise, fakulteti i filozofise arrita te bej nje dallim te madh mes dy vendeve, por deshira shtohet cdo dite te punoj ne atdheun tim. Shpresoj te bej dhe une dicka per vendin tim.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Mësues
 • Industria: Edukim
K. A.
30 Vjeç, - Pogradec

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Mësues
 • Industria: Edukim
H. K.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Jurist
 • Industria: Bankë
E. D.
31 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Gjeolog
 • Industria: Inxhinieri
K. T.
28 Vjeç, - Elbasan

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Administrator
 • Industria: Administratë Publike
P. M.
47 Vjeç, - Tiranë

Pranvera Mehmeti Rr: Mehmed Allushi,lagjja Qesarak , Tirane , rruga e Teleferikut. Tel :06... Më tepër

Pranvera Mehmeti Rr: Mehmed Allushi,lagjja Qesarak , Tirane , rruga e Teleferikut. Tel :0675550909 E_mail: pranveramehmeti73@gmail.com Tirane ,26 Nentor 2016 Objekti i letrës: Operatore skaneri ne fushen e sigurise . Quhem pranvera Mehmeti . Duke qenë se dhe më përpara unë kam punuar në pozicion zyre, ambiente sigurie me zbatimin rregullave dhe procedurave ,kam fituar kështu njohuritë dhe sfidat që lidhen me punën e këtij mjedisi. Gjatë ushtrimit te detyrave te mia per nje afat relativisht te gjate , kam bere gjithashtu rolin instruktores sigurise per hyrjet e reja. Përveç kësaj, kam përmirësuar aftësitë e mia në menaxhimin e kohës, komunikimin duke mbajtur një rol aktiv si dhe ne operimin me skaner .. Kam mundur gjithashtu të përfshihem aktivisht në një sërë kursesh trajnimi e studimi. Unë komunikoj mire si në anglisht ashtu dhe në greqisht . Për mua është e rëndësishme të arrij të siguroj një shërbim profesional klientëve dhe të japë informacionin e duhur në mënyrë të qartë, koherent dhe të saktë. Ju lutem gjeni bashkangjitur një kopje të CV-së time. Unë do të jem e disponushme dhe do ta vlerësoja shumë mundësinë për t’u takuar me ju për të diskutuar më tej këtë pozicion. Duke ju falenderuar paraprakisht për vëmendjen që i kushtuat kësaj letre, ju lutem pranoni, përshendetjet më të sinqerta nga ana ime. Sinqerisht, Pranvera Mehmeti Bashkangjitur :psh. CV

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Operator
 • Industria: Shërbime
F. T.
31 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Inxhinier Mjedisi
 • Industria: Mjedis
G. T.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Asistente i Burimeve Njerëzore
 • Industria: Mardhënie me Publikun
A. S.
33 Vjeç, - Tiranë

Jam person qe punoj me ore te zgjatura, kreativ dhe me pelqen puna ne grup. Komunikimi eshte instrumenti kryesor ne profesionin e psikologut dhe mendo... Më tepër

Jam person qe punoj me ore te zgjatura, kreativ dhe me pelqen puna ne grup. Komunikimi eshte instrumenti kryesor ne profesionin e psikologut dhe mendoj se jam nje person me kete cilesi. Shpresoj qe kerkesa ime te meret parasysh. Faleminderit per kohen.

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Psikolog
 • Industria: Edukim
M. C.
28 Vjeç, - Pogradec

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Psikolog
 • Industria: Administratë Publike