Kandidatë të Regjistruar

M. S.
22 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
I. N.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Asistente i Burimeve Njerëzore
 • Industria: Mardhënie me Publikun
R. V.
25 Vjeç, - Berat

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Shofer
 • Industria: Zgjidh Industrinë
F. H.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Menaxher Marketingu
 • Industria: Distribucion
L. P.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
I. R.
29 Vjeç, - Durrës

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
L. H.
30 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
M. h.
29 Vjeç, - Pogradec

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Teknologji Informacioni
B. H.
35 Vjeç, - Tiranë

I nderuar zoteri/zonje Une quhem Blerina Hysaj dhe kam mbaruar studimet master shkencor ne degen Histori, profile arkiv ne Universitetin e Tiranes ... Më tepër

I nderuar zoteri/zonje Une quhem Blerina Hysaj dhe kam mbaruar studimet master shkencor ne degen Histori, profile arkiv ne Universitetin e Tiranes ne Fakultetin e Histori- Filologji . Kam qene e punesuar ne periudhen Shkurt 2012 deri Qershor 2016 ne Agjencine e Mbrojtjes se Konsumatorit , Bashkia Tirane. Me ane te kesaj letre, une shpreh interesin tim per tu punesuar. Une si person karakterizohem nga pergjegjshmeria dhe korrektesia ne kryerjen e detyrave qe me jane ngarkuar, jam e afte te pervetesoj shume shpejt gjerat e reja.Gjithashtu kam marredhenie shume te mira ne shoqeri, si dhe mund te punoj si individualisht po ashtu dhe ne grup. Deshiroj qe te arrij me kalimin e kohes majat e karrieres si dhe jam e gatshme te perpiqem me gjithe forcat e mia per te arritur kete. Shpresoj te jem e duhura, dhe ju garantoj se nuk kam per tu zhgenjyer. Me kenaqesi prespergjigjen tuaj! Pershendetje te sinqerta, Blerina Hysaj

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Historian
 • Industria: Administratë Publike
e. k.
32 Vjeç, - Pukë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Administratë Publike