Kandidatë të Regjistruar

A. L.
25 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Menaxher Projekti
 • Industria: Teknologji Informacioni
l. s.
26 Vjeç, - Tiranë

Sapo jam diplomuar ne fakultetin e inxhinierise se ndertimit,dega inxhinieri hidroteknike.Kam nevoj urgjente per pune... Më tepër

Sapo jam diplomuar ne fakultetin e inxhinierise se ndertimit,dega inxhinieri hidroteknike.Kam nevoj urgjente per pune

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Inxhinier Ndërtimi
 • Industria: Inxhinieri
M. V.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Inxhinier Telekomunikacioni
 • Industria: Inxhinieri
E. M.
24 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
M. M.
24 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Teknologji Informacioni
l. r.
33 Vjeç, - Vlorë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Financë
I. H.
33 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Kuzhinier
 • Industria: Turizëm
K. D.
20 Vjeç, - Tiranë

Jam 17 vjec dhe kam punuar ne nje faqe njoftimesh me pare.Flas gjuhen angleze rrjedhshem,italishten,spanjishten dhe pak frengjisht.Komunikuese e mire ... Më tepër

Jam 17 vjec dhe kam punuar ne nje faqe njoftimesh me pare.Flas gjuhen angleze rrjedhshem,italishten,spanjishten dhe pak frengjisht.Komunikuese e mire dhe punoj shume.

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 5
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
L. D.
26 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
D. D.
37 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Menaxhim/Drejtim