Kandidatë të Regjistruar

U. L.
25 Vjeç, - Kuçovë

I nderuar zoteri/ zonje, Une quhem Uejda Lilo dhe kam mbaruar studimet e larta, bachelor ne Informatike, ne Fakultetin e Shkencave te Natyres, Univer... Më tepër

I nderuar zoteri/ zonje, Une quhem Uejda Lilo dhe kam mbaruar studimet e larta, bachelor ne Informatike, ne Fakultetin e Shkencave te Natyres, Universiteti i Tiranes, Tirane. Jam e interesuar per nje pozicion pune ku une mund te zgjeroj njohurite e mia me shume dhe te kontribuoj per dicka te vlefshme me punen time. Kam disa eksperienca punesimi si operatore, sherbim kliente, agjente ne INSIG dhe se fundmi agjente udhetimesh duke me ndihmuar te pervetesoj pergjegjshmerine, korrektesine ne pune dhe marredhenien me klientet apo koleget. Ne planin personal jam nje vajze kembengulese, ku primare qendron etika e punes, e komunikueshme, energjike, mesoj shpejt, me pelqen te ndihmoj te tjeret, e dashur, serioze dhe e qete. Ne profilin e punes qe do te ushtroj do te jem e gatshme te marr cdo pergjegjesi me profesionalizem dhe do jap me te miren per te arritur suksese qoft individuale apo ne grup. Ju falenderoj per konsiderimin dhe kohen tuaj. Pershendetje te sinqerta, UEJDA LILO

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Teknologji Informacioni
M. V.
30 Vjeç, - Tiranë

Kam perfunduar studimet e larta Msc. "Bioteknologji molekulare dhe industriale" prane Fakultetit te Shkencave te Natyres. Perkatesisht 2009-... Më tepër

Kam perfunduar studimet e larta Msc. "Bioteknologji molekulare dhe industriale" prane Fakultetit te Shkencave te Natyres. Perkatesisht 2009-2012 - Bachelor " Bioteknologji dhe 2012-2014 MSC

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Biolog
 • Industria: Bioteknologji
e. s.
25 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
e. v.
26 Vjeç, - Elbasan

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Programues
 • Industria: Teknologji Informacioni
E. H.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Administrator të Dhënash
 • Industria: Teknologji Informacioni
A. M.
32 Vjeç, - Shkodër

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Financë
M. B.
27 Vjeç, - Shkodër

... Më tepër

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Këngëtar
 • Industria: Art
A. R.
31 Vjeç, - Tiranë

Quhem Arsen Rrogami vi nga nje eksperience e gjere ne menaxhim baresh si ne shqiperi ashtu dhe jashte ku ekeperienca ime e fundit ishte ne Londer .Med... Më tepër

Quhem Arsen Rrogami vi nga nje eksperience e gjere ne menaxhim baresh si ne shqiperi ashtu dhe jashte ku ekeperienca ime e fundit ishte ne Londer .Medoj se motivimi im me i madh ne pune esht te drejtoj nje ekip te mire ne profesionin tim.

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. R.
40 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Menaxhim/Drejtim
I. N.
41 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë