Kandidatë të Regjistruar

V. M.
24 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
L. M.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Marketing
F. G.
24 Vjeç, - Tiranë

Aftësi shumë të mira në programet bazë kompjuterike: Paketa Microsoft Office: Word, Excel , Powerpoint, Acess. Aftësi s... Më tepër

Aftësi shumë të mira në programet bazë kompjuterike: Paketa Microsoft Office: Word, Excel , Powerpoint, Acess. Aftësi shumë të mira organizative, komunikuese dhe pune në grup.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
F. Z.
20 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Shkollë e Mesme Profesionale
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. P.
27 Vjeç, - Tropojë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Sociolog
 • Industria: OJF - Organizatë Jofitimprurëse
o. s.
24 Vjeç, - Tiranë

Cdo gje qe dua ta bej e bej mjafton deshira vullneti e kembngulja ska gje te pamundur..... Më tepër

Cdo gje qe dua ta bej e bej mjafton deshira vullneti e kembngulja ska gje te pamundur..

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
e. c.
32 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
M. .
39 Vjeç, - Elbasan

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Edukator/e
 • Industria: Edukim
N. M.
36 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Turizëm
B. M.
26 Vjeç, - Tiranë

Me anën e kësaj letre motivimi shpreh interesin tim për aplikim pune në pozicionin PR/ Marketing. Kam përfunduar studimet e l... Më tepër

Me anën e kësaj letre motivimi shpreh interesin tim për aplikim pune në pozicionin PR/ Marketing. Kam përfunduar studimet e larta të nivelit “Bachelor”, në degën Marrëdhënie Publike dhe Komunikim, Fakulteti i Shkencave Sociale në Universitetin Europian të Tiranës, në vitin 2015 dhe në mars të 2017 ciklin e dytë “Master Profesional”, dega Marketing në Fakultetin e Ekonomisë Universiteti i Tiranës. Jam angazhuar fillimisht në praktikë pune si menaxhere shitjesh pranë kompanisë USLUGA, e cili me ndihmoi të njihesha me mjedisin e punës dhe rregullat e saj, marrëdhëniet me kolegë dhe klientë, si edhe përshtatjen në mjedise të reja pune, duke qenë se kompania operonte edhe jashtë Shqipërisë. Në kërkim të përvojave të reja në fushën e PR dhe Marketingut kam ndjekur praktikën 3 mujore për Marketing pranë Degës Qendrore të Bankës Kombëtare Tregtare, Tiranë. Kam vijuar me aplikimin në programin e praktikave të punës të ofruar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, ku jam përzgjedhur për të asistuar pranë Agjencisë "Center for Openness and Dialogue" ( DOD), në Kryeministri. Vazhdova të isha pjesë e praktikës në COD edhe për 3 muaj të tjerë, duke u njohur me punë konkrete, komunikimi me qytetarët, kujdesi ndaj vizitorëve, mbajtjen e përgjegjësive të detyrave që me caktohej në raste takimesh të rëndësishme apo eventesh kulturore, duke fituar kështu eksperiencë shumë të vlefshme u punësova në COD si specialiste komunikimi, shkrimi i Press Release dhe menaxhimi i rrjeteve sociale, duke realizuar fotot, shkrimin bashkëngjitur fotove dhe postimin në rrjetet sociale ( Facebook, instgram dhe twitter). Kam kryer specializime të nevojshme për Social Media Marketing pranë Online Marketing Academy (OMA). Përmes këtij aplikimi dëshiroj të shpreh angazhimin tim në lidhje me pozicionet e punës PR apo Marketing. Me dëshirën e madhe dhe përkushtimin maksimal, besoj tek aftësitë e mija të forta në komunikim, në vullnetin për t’i përfunduar përgjegjësitë në kohën e duhur, në ndershmërinë, korrektësinë dhe disponimin edhe jashtë orarit zyrtar në funksionimin sa më të mirë të punës. Shpresoj të përzgjidhem pasi mendoj se kam aftësitë e duhura, prëgatitjen dhe trajnimet profesionale për të reflektuar një performancë sa më të lartë në promovimin e shërbimeve apo produkteve dhe respektin e kërkuar për çdo Biznes apo individ.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Menaxher Marketingu
 • Industria: Mardhënie me Publikun