Kandidatë të Regjistruar

L. Z.
32 Vjeç, - Tiranë

Duke qenë se dhe më përpara unë kam punuar në pozicione IT, kam fituar kështu njohuritë dhe sfidat që lidhen m... Më tepër

Duke qenë se dhe më përpara unë kam punuar në pozicione IT, kam fituar kështu njohuritë dhe sfidat që lidhen me punën e këtij mjedisi. Përveç kësaj, kam përmirësuar aftësitë e mia në menaxhimin e kohës dhe komunikimit duke mbajtur një rol aktiv në disa grupe komunitare dhe në aktivitetet e kohës së lirë. Kam mundur gjithashtu të përfshihem aktivisht në një sërë projektesh studimi ne lidhje me tematika te ndryshme ne fushen e IT. Unë komunikoj mire në anglisht, greqisht dhe italisht. Për mua është e rëndësishme të arrij të siguroj një shërbim profesional ne detyrat e mia dhe të jap informacionin e duhur në mënyrë të qartë dhe të saktë. Gjithashtu, unë punoj shumë mirë në kompjuter duke hartuar dokumente profesionale dhe me cilësi të lartë.

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Programues
 • Industria: Teknologji Informacioni
I. Z.
59 Vjeç, - Tiranë

Kam mbaruar Shkollen e mesme Ekonomike Lezhe dega Kontabilitet,,Universitetin Bujqesor Tirane dega Ekonomist Njoh programin Alpha ,Alpha platinium dh... Më tepër

Kam mbaruar Shkollen e mesme Ekonomike Lezhe dega Kontabilitet,,Universitetin Bujqesor Tirane dega Ekonomist Njoh programin Alpha ,Alpha platinium dhe Financa 5. Kam punuar ne institucione shteterore 28 vjet ne funksionetEkonomist,Shef Finance,Shef Financimi,Specialist Kontrolli,Specialist Finance ,Specialist Programimi e Buxhetimi dhe Specialist Buxheti. jam i motivuar per pune ,zbatoj me korrektesi detyrat e dhena njoh programet maze te kompjuterit ,zoteroj aftesi tekniko profesionale

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 9
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Financë
N. B.
32 Vjeç, - Tiranë

Emri : Nderim BRESA Adresa : Hamalle/Durres Tel : 0683679333 E-maili : nderim_bresa@yahoo.com Unë kam qenë i angazhuar në kompa... Më tepër

Emri : Nderim BRESA Adresa : Hamalle/Durres Tel : 0683679333 E-maili : nderim_bresa@yahoo.com Unë kam qenë i angazhuar në kompani te produkteve ushqimore për dy vite ku kam patur rolin pëgjegjësit. Gjatë kësaj kohe kam arritur të fitoj përvojë shumë të mirë duke realizuar Planet e kerkuara shume mire. Kam arritur titullin Bachelor në Universitetin ‘Aleksander Moisiu ` Durrës Fakultetin Administrim Biznesi, drejtimi Menaxhim Turizem, kamë kryer studimet për titullin Msc Administim Biznesi, drejtim Ad. Biznesi. Gjatë studimeve kam pasur shumë kurse ku kemi studjuar çështjet e marketingut dhe gjatë së cilës kohë kemi realizuar disa projekte. Kam njohuri jo profesionale të nivelit të lartë në IT, ku njoh shumë mirë: paketën e MS Office, paketën e OpenOffice.org, programe te tjera të rëndësishme Financiare, Dizenjimi si dhe kam njohuri shumë të mira për kërkime në internet. CV-ja ime nuk ka liste te gjate teperojave te meparshme te punes, por ju garantoj qe jame i afte te bej punen ne menyre te shkelqyer . Pasi jame individ qe pershtatet dhe qe mesoj shpejt, nuk veproj pa konsultuar dhe menduar me pare problemin. Kjo shmang shume gabimet qe vijne nga nxitimi. Kam bindjen se, duke kombinuar njohuritë dhe përvojën time profesionale me ekipin tuaj me synime drejt së ardhmes, ju keni bër zgjidhjen e duhur e cila do ju plotësojë vendin e lirë me ndyshimen të suksesshëme. Me shumë interes pres përgjigjen tuaj dhe ndjej kënaqësi për tu takuar sa më shpejtë në një intervistë nga ana juaj. Përshëndetje të sinqerta. Nderim BRESA

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. J.
34 Vjeç, - Tiranë

eg edddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddfcdsfsdfds... Më tepër

eg edddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddfcdsfsdfds

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 5
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Menaxher Marketingu
 • Industria: Media dhe Komunikim
A. N.
31 Vjeç, - Tiranë

Une jam Alda dhe kam mbaruar Fakultetin e Ekonomise, Dega Ekonomiks . Une kam shume deshire te punoj ne nje pozicion ku te shpalos njohurite e mija ne... Më tepër

Une jam Alda dhe kam mbaruar Fakultetin e Ekonomise, Dega Ekonomiks . Une kam shume deshire te punoj ne nje pozicion ku te shpalos njohurite e mija ne makroekonomi. Falemindertit

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 5
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Operator
 • Industria: Mardhënie me Publikun
X. L.
30 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. P.
30 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. G.
33 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Psikolog
 • Industria: Administratë Publike
M. T.
26 Vjeç, - Shkodër

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. B.
44 Vjeç, - Tiranë

10 years of professional experience in human resources management and performance development in various industries. Educated at postgraduate lev... Më tepër

10 years of professional experience in human resources management and performance development in various industries. Educated at postgraduate level in management. Proven competences in project management, diverse team building, networking and negotiations.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Menaxher Rekrutimi
 • Industria: Media dhe Komunikim