Kandidatë të Regjistruar

E. B.
41 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 5
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Përkthyes/e
 • Industria: OJF - Organizatë Jofitimprurëse
M. B.
38 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Shërbime
B. E.
24 Vjeç, - Tiranë

Jam e interesuar per kete pozicion pune pasi mendoj se eshte I pershtatshem per mua dhe arrij ta realizoj shume mire. Duke qene se kam exaperience te ... Më tepër

Jam e interesuar per kete pozicion pune pasi mendoj se eshte I pershtatshem per mua dhe arrij ta realizoj shume mire. Duke qene se kam exaperience te meparshme ne fushen e sherbimeve mendoj se I permbush kriteret.

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Kasiere
 • Industria: Shërbime
A. Z.
25 Vjeç, - Krujë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. Z.
23 Vjeç, - Krujë

... Më tepër

 • Arsimi: Shkollë e Mesme Profesionale
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
a. b.
24 Vjeç, - Durrës

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Teknologji Informacioni
I. B.
35 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Dizajner
 • Industria: Art
B. C.
43 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Energji
L. Z.
30 Vjeç, - Berat

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. P.
33 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë