Kandidatë të Regjistruar

M. K.
31 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Menaxher Rekrutimi
 • Industria: Menaxhim/Drejtim
K. T.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. S.
24 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
M. K.
33 Vjeç, - Elbasan

Aftësi Komunikuese: - Person i organizuar - Aftësi të mira për të vepruar me fleksibilitet ndaj situatave konkrete - E or... Më tepër

Aftësi Komunikuese: - Person i organizuar - Aftësi të mira për të vepruar me fleksibilitet ndaj situatave konkrete - E orientuar në punë - Aftësi për të zgjidhur problemet - E përgjegjeshme - Aftësi për të mbajtur relata të mira me njerëz të përkatësive të ndryshme Aftësi organizative/ manaxheriale: - Aftësi shumë të mira komunikuese - Përpilim të mirë raportesh në Shqip dhe Anglisht. - Planifikuese dhe organizuese e aktiviteteve. - Përpilim kontratash për marrveshje të ndryshme. - Njohuri të mjaftueshme për të realizuar një studim tregu. - Njohuri të mjaftueshme për të realizuar aktivitete të ndryshme. - Mësoj dhe përshtatem lehtë në një ambjent të ri pune.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
I. L.
24 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Financë
H. M.
29 Vjeç, - Fier

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Zgjidh Industrinë
R. M.
27 Vjeç, - Tiranë

Adresa: Tirane e-mail: www.profesionisti.al TE DHENAT PERSONALE: •Emri / Mbiemri:Rudina Mavriqi •Adresa : Vasil Shanto,Tirane &b... Më tepër

Adresa: Tirane e-mail: www.profesionisti.al TE DHENAT PERSONALE: •Emri / Mbiemri:Rudina Mavriqi •Adresa : Vasil Shanto,Tirane •Telefoni :+355696143593 •E-mail :mavriqirudina@yahoo.com •Shtetesia :Shqipetare •Data lindjes :14/12/1993 Te nderuar Stafi Lajmin per hapjen e vendit te punes prane kompanise tuaj , e lexova ne adresen profesionisti.al dhe menjeher u interesova qe te aplikoja edhe une . Mendoj se une me sukses mund ta kryj kete pun , pa lodhje punoj ne pregatitjen dhe zhvillimin e punes per te pasur rezultate maksimale. Arsimi: Data:08/Tetor/2012 deri 20/07/2015 Universiteti jo public “Luarasi” .Fakulteti I Finances. DND Titulli I kualifikimit te arritur: Financiere. Dipllome Universitare. Aftesi dhe njohuri personale: 07 Janar 2014 . Koferenca : Eu Enlargement and the prospective of Westen Balkan. Dr:Claire Gordon.London school of economics.Universiteti Luarasi . Fakulteti I Finances. 30 Janar 2015. Konferenca: E IV Studentore.Universiteti bujqesor i Tiranes.Fakulteti i Ekonomise dhe Agrobiznesit. 12 Shkurt 2015 Konferanca: Entrepreneurship and menagment Skills. Universiteti Luarasi. Fakulteti i Finances 22-24 Prill 2015 Koferenca Nderkombetare:Manger 20-Youth Reshaping the Future.University of Zagreb.Faculty of Economics and Business. 18-19 Mars 2015 Koferenca:Mbrojtja dhe perdorimi i pronesise Intelektuale nga Sipermarja Shqiptare. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tirane.Fakulteti I Finances. 14-16 Prill 2015 Koferenca:Standartet Nderkombetare te Kontabilitetit.Dr.Kledian Kodra.Big Four Internacional Accontancy Firms. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tirane.Fakulteti I Finances. Gjuha meme: Shqipe Gjuhe te tjera : Anglisht Niveli i leximit: Shkelqyeshem Niveli i shkrimit: Shkelqyeshem Niveli ne te folur: Mire Aftësi shumë të mira komunikimi, punojë dhe përshtatem shumë mirë në grup. Marrë përsimër kryerjen e detyrave me përpikmëri dhe realizimin me sukksesë te projekteve që me jepen. Përdoruese shumë e mirë e Microsoft Office, Power Point, Excel, Internet. Përshtatem shpejt në programet e reja kompjuterike. Ambicioze dhe e mirëdisiplimuar e përkushtuar ndaj profesionalizmit. Arrij ti përvetësojë shpejt njohuritë e reja duke qenë e përgjegjshëme dhe e adaptueshme. Ju falemenderit . Ju lutem me lajmroni per cfare do lajmi ne nr tel , ose ne e-mail. Rudina Mavriqi

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Financë
K. Q.
35 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Administrator
 • Industria: Teknologji Informacioni
A. K.
26 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
R. T.
30 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë