Kandidatë të Regjistruar

S. R.
47 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Kontabilist
 • Industria: Inxhinieri
F. P.
37 Vjeç, - Zgjidh qytetin

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Financë
D. M.
41 Vjeç, - Tiranë

Kam nje eksperience prej 12 vitesh ne fushen e finance-kontabilitetit duke punuar ne ndermarrje prodhimi dhe njoh mire kontabilitetin e tyre,menyrat ... Më tepër

Kam nje eksperience prej 12 vitesh ne fushen e finance-kontabilitetit duke punuar ne ndermarrje prodhimi dhe njoh mire kontabilitetin e tyre,menyrat e organizimit te departamentit te finances me te gjitha hallkat perberese te saj dhe dokumentacionin perkates,perpilimin e pasqyrave financiare,njohjen e legjislacionit.Avantazhet e mia ne pune konsistojne ne jetegjatesine ne nje vend pune pasi kam punuar ne 3 kompani nga 4 vjet ,konsiston ne perkushtimin,pergjegjshmerine,besnikerine dhe profesionalizmin ne pune.

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
I. C.
28 Vjeç, - Krujë

KERKESE INDRIT CALLO FUSHE-KRUJE /KRUJE 0355 68 55 34 341 Indritcallo@hotmail.com Specialist Teknologji Informacioni I nderuar zote... Më tepër

KERKESE INDRIT CALLO FUSHE-KRUJE /KRUJE 0355 68 55 34 341 Indritcallo@hotmail.com Specialist Teknologji Informacioni I nderuar zoteri gjatë kërkimit në internet, gjeta se ju ofroni vend pune, si Specialist I Teknologji-se Informacionit. Me këtë letër, unë aplikoj për vendin e punës që ju ofroni. Unë kam qenë i angazhuar privatesisht për 4 vite ku kam patur rolin e Specialistit te IT-se. Gjatë kësaj kohe kam arritur të fitoj përvojë shumë të mirë. Unë kam arritur titullin Bachelor në INFORMATIKE ne Universitetit e Shkodres ‘Luigj Gurakuqi’, Kam njohuri profesionale të nivelit të lartë në IT, ku njoh shumë mirë: Database, programming, paketën e MS Office, paketën e OpenOffice.org, programe tjera të rëndësishme për byro si dhe kam njohuri shumë të mira për kërkime në internet. Kam bindjen se, duke kombinuar njohuritë dhe përvojën time profesionale me ekipin tuaj me synime drejt së ardhmes, ju keni bër zgjidhjen e duhur e cila do u plotësojë vendin e lirë me ndyshim të suksesëshëm. Do më gëzonte ftesa për intervistë nga ana juaj. Përshëndetje të sinqerta, INDRIT CALLO

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Administrator të Dhënash
 • Industria: Teknologji Informacioni
A. H.
39 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Inxhinier Elektrik
 • Industria: Inxhinieri
E. V.
38 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
S. H.
35 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. P.
31 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 5
 • Eksperienca pune: 5
 • Profesioni: Menaxher Projekti
 • Industria: Media dhe Komunikim
E. S.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Administrator
 • Industria: Zgjidh Industrinë
K. R.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Biolog
 • Industria: Bioteknologji