Kandidatë të Regjistruar

B. B.
30 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Dizajner
 • Industria: Marketing
i. Z.
26 Vjeç, - Tiranë

EMRI Ilektra MBIEMRI Zacellari DATELINDJA 09-02-1994 GJENDJA CIVILE... Më tepër

EMRI Ilektra MBIEMRI Zacellari DATELINDJA 09-02-1994 GJENDJA CIVILE Beqare VENDËLINDJA Korce-Shqiperi VENDBANIMI Tiranë-Shqiperi TELEFON 0697296774 EMAIL ilektra.zacellari@gmail.com Të nderuar stafi profesionsti.al Quhem Ilektra Zacellari dhe kam mbaruar studimet bachelor në degën psikologji në Universitetin e Shkencave Sociale, ne Tirane. Aktualish pres të filloj studimet master.Gjatë klikimeve në internet pash që ju ofroni vënde pune si psikologe. Me këtë letër unë aplikoj(shpreh intresin tim) për vëndin që ju ofroni.Besoj se jam e duhur në këtë pozicion sepse jam një njeri i përgjegjshëm dhe korrekt me punën. Jam e gatshme të marr përsipër përgjegjësit e mija, dhe të kryhejë gjithmonë në kohë punët . Jam një njeri që i përvetësoj shumë shpejt gjërat e reja, më pëlqën të rri gjithmon në kontakt me individë të shkëmbej ide. Zgjodha këtë vënd pune sepse me pëlqen shumë të qëndrroi në kontakt me me njerz. Dëshiroj gjithmonë të arriJ majat e karrjerrës sime dhe ndaj jam e gatshme të përpiqem me gjithë forcat e mia për të arriturr këtë. Shpresoj të jem e duhura për këtë pozicion dhe ju garantoj se nuk kam për tju zhgënjyer. Me shumë kënaqësi pres përgjigjen tuaj! Pershendetje të sinqerta. Ilektra Zacellari

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
A. K.
26 Vjeç, - Elbasan

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Menaxher Marketingu
 • Industria: Menaxhim/Drejtim
S. D.
26 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Inxhinier Elektrik
 • Industria: Inxhinieri
k. d.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Administrator të Dhënash
 • Industria: Menaxhim/Drejtim
e. b.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Agjent Shitjesh
 • Industria: Zgjidh Industrinë
B. S.
49 Vjeç, - Shkodër

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Administrator
 • Industria: Bankë
J. V.
34 Vjeç, - Mat

Pershendetje, Une quhem Jonila Vata. Kam lindur ne Burrel me 9.3.1986, por qe prej vitit 2005 e ketej jetoj ne Tirane se bashku me familjen time. Kam... Më tepër

Pershendetje, Une quhem Jonila Vata. Kam lindur ne Burrel me 9.3.1986, por qe prej vitit 2005 e ketej jetoj ne Tirane se bashku me familjen time. Kam mbaruar studimet e larta per Drejtesi ne vitin 2009, ne Fakultetin e Drejtesise te Universitetit te Tiranes. Kam punuar 2 vjet si keshilltare ligjore prane shoqerise se ndertimit “VATA-M” shpk, e cila ushtronte veprimtarine e saj ne fushen e projektim zbatimit te veprave publike, pra ne ndertim. Gjithashtu, ne periudhen shkurt-shtator 2010 kam punuar 6 muaj si operatore telefonike prane kompanise shqiptare “Albanian Marketing Services” shpk, perfaqesuese e Teleperformance Albani e GN Research spa, ne fushen e kerkimeve ne marketing. Ne shtator 2010 fillova pune si specialiste shitjeje sigurimesh ne kompanine shteterore te sigurimeve INSIG sha, Dega Tirane, deri ne tetor 2012 kur kalova si operatore shitjeje prane pikes INSIG ne TEG, me kontrate provizore. Si operatore kam punuar deri ne gusht 2013, periudhe ne te cilen me mbaroi kontrata ime provizoreme kompanine INSIG sha. Ne periudhen mars-korrik 2014 kam punuar si operatore databaze per regjistrimin e nr promocionale te vitit 2013 per abonentet ekzistues te AMC sha. Aktualisht jam papune dhe deshiroj te punoj prane kompanise suaj, sepse kam shume deshire te njihem me procesin e punes se saj, me seriozitetin qe e karakterizon dhe me gjenialitetin e saj ne fushen tuaj. Keto e bejne kompanine tuaj nje lider te kesaj fushe, me prestigj te larte dhe origjinalitet. Shpresoj ne vleresimin dhe gjykimin e tuaj te shendoshe. Faleminderit per mirekuptimin! Me respekt, Jonila Vata

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Asistente Ekzekutive
 • Industria: Shërbime Ligjore
j. s.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. C.
26 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë