Kandidatë të Regjistruar

E. S.
27 Vjeç, - Tiranë

Te nderuar. Jam ne kerkim te nje pozicioni pune qe ka te beje me Median dhe Komunikimin, duke qene se dhe masteri me te cilin specializohem per pak m... Më tepër

Te nderuar. Jam ne kerkim te nje pozicioni pune qe ka te beje me Median dhe Komunikimin, duke qene se dhe masteri me te cilin specializohem per pak muaj eshte i profilit Gazetari. Jam e interesuar kryesit si gazetare ne departamentin e informacionit, ose gazetare ne ndonje emision televiziv qe merret me pjesen pergatitore te tij. Ky eshte nje pozicion qe un dhe me pare kam pasur nje pevoje ne pergatitjen e lajmeve dhe informacioneve te ndryshme. Ju falenderoj për kohën e kushtuar, do të më gëzonte thirrja juaj për intervistë. Përshëndetje të sinqerta, Erilda Sulika

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Gazetar
 • Industria: Media dhe Komunikim
A. A.
34 Vjeç, - Tiranë

Aftesi shume te mira te punes ne grup dhe permbushes se detyrave individuale.Pershtatem shume mire me detyrat dhe pergjegjesit e reja.Kam aftesi shume... Më tepër

Aftesi shume te mira te punes ne grup dhe permbushes se detyrave individuale.Pershtatem shume mire me detyrat dhe pergjegjesit e reja.Kam aftesi shume te mira ne pervetesimin e njohurive dhe teknologjive te reja.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Inxhinier Gjeodet
 • Industria: Inxhinieri
Z. A.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Jurist
 • Industria: Zgjidh Industrinë
A. T.
26 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Menaxher Marketingu
 • Industria: Turizëm
M. M.
28 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Programues
 • Industria: Teknologji Informacioni
M. A.
30 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Inxhinieri
R. B.
26 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Programues
 • Industria: Teknologji Informacioni
R. K.
40 Vjeç, - Tiranë

punoj shume mire ne grup dhe jam i adaptueshem me cdo kolektiv pune i ndershem dhe i palodhur.... Më tepër

punoj shume mire ne grup dhe jam i adaptueshem me cdo kolektiv pune i ndershem dhe i palodhur.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Administrator Rrjeti
 • Industria: Teknologji Informacioni
E. P.
36 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Media dhe Komunikim
I. R.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Hoteleri/Restorant/Kafe