Kandidatë të Regjistruar

y. p.
41 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
X. M.
26 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
A. G.
39 Vjeç, - Tiranë

EMRI Andi MBIEMRI Gjeka DATELINDJA 06.10.1981 GJENDJA CIVILE Martuar VENDBANIMI Tirane, Shqip... Më tepër

EMRI Andi MBIEMRI Gjeka DATELINDJA 06.10.1981 GJENDJA CIVILE Martuar VENDBANIMI Tirane, Shqiperi ADRESA Rr: Qemal Stafa, Pl: 370, Hr:2, Ap: 17, Tirane TELEFON +355692212757 E-MAIL : andi.gjeka@gmail.com Jam diplomuar ne Fakultetin Ekonomik, Dega Administrim Biznesi, profili Administrim Publik. Kam punuar per nje periudhe mbi 5 vjet ne nje kompani financiare jo banke, dhe ne 2 kompani shitje/marketing ne terren. Tani punoj ne nje kompani imobiliare. Jam nje njeri i pergjegjshem dhe korrekt ne pune, qe jap gjithmone maksimumin, si dhe jam i gatshem te marr persiper pergjegjesite e mia dhe te kryej gjithmone ne kohe detyrat e mia. Jam nje njeri qe i pervetesoj shume shpejt gjerat e reja dhe jam i disponueshem gjithmone per te marr dhe per te dhene rekomandime te ndryshme. Krijoj marredhenie shume te mira me koleget dhe me eproret si dhe mund te punoj individualisht ashtu dhe ne grup. Kam bindjen se duke kombinuar arsimimin, njohurite dhe përvojën që kam jam person i duhur per kete pozicion. Pres përgjigj nga ana juaj per nje interviste dhe per tu njohur me mundesite konkrete. Përshëndetje të sinqerta, Andi Gjeka

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Pasuri të Paluajtshme
A. G.
39 Vjeç, - Tiranë

Jam diplomuar ne Fakultetin Ekonomik, Dega Administrim Biznesi, profili Administrim Publik. Kam punuar per nje periudhe mbi 5 vjet ne nje kompani fin... Më tepër

Jam diplomuar ne Fakultetin Ekonomik, Dega Administrim Biznesi, profili Administrim Publik. Kam punuar per nje periudhe mbi 5 vjet ne nje kompani financiare jo banke, dhe ne 2 kompani shitje/marketing ne terren. Tani punoj ne nje kompani imobiliare. Jam nje njeri i pergjegjshem dhe korrekt ne pune, qe jap gjithmone maksimumin, si dhe jam i gatshem te marr persiper pergjegjesite e mia dhe te kryej gjithmone ne kohe detyrat e mia. Jam nje njeri qe i pervetesoj shume shpejt gjerat e reja dhe jam i disponueshem gjithmone per te marr dhe per te dhene rekomandime te ndryshme. Krijoj marredhenie shume te mira me koleget dhe me eproret si dhe mund te punoj individualisht ashtu dhe ne grup. Kam bindjen se duke kombinuar arsimimin, njohurite dhe përvojën që kam jam person i duhur per kete pozicion. Pres përgjigj nga ana juaj per nje interviste dhe per tu njohur me mundesite konkrete. Përshëndetje të sinqerta, Andi Gjeka

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Pasuri të Paluajtshme
A. Z.
30 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Gazetar
 • Industria: Media dhe Komunikim
S. A.
25 Vjeç, - Zgjidh qytetin

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
S. G.
38 Vjeç, - Tiranë

Pershendetje, Kam punuar prej 8 vitesh si inxhinier ashensoresh ne Britanine e Madhe. Jam kthyer ne Shqiperi per ceshtje familjare dhe deshiroj te p... Më tepër

Pershendetje, Kam punuar prej 8 vitesh si inxhinier ashensoresh ne Britanine e Madhe. Jam kthyer ne Shqiperi per ceshtje familjare dhe deshiroj te punoj ne te njejtin frofil apo dicka te ngjashme. Faleminderit

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
F. D.
32 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Zgjidh Industrinë
M. S.
37 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Administrator Rrjeti
 • Industria: Teknologji Informacioni
A. Q.
35 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë