Kandidatë të Regjistruar

B. Z.
27 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Dizajner
 • Industria: Teknologji Informacioni
E. L.
27 Vjeç, - Durrës

Pershendetje, jam Enxhi Lala. Kete Korrik kam perfunduar studimet per Stomatologji dhe jam e sapodiplomuar. Kam punuar ne nje klinike per nje periudhe... Më tepër

Pershendetje, jam Enxhi Lala. Kete Korrik kam perfunduar studimet per Stomatologji dhe jam e sapodiplomuar. Kam punuar ne nje klinike per nje periudhe jo shume te gjate por ka qene eksperienca me e mire qe kam patur. Nepermjet saj kuptova qe kam nje aftesi te mir per te bashkejetuar ne kolektiv, nje komunikim te mire me pacientet, me stafin dhe punedhenesit. Kete profesion e kam dashur gjithmone shume dhe puna me pacientet me ka bere ta dua edhe me shume. Jam e sigurt qe me shume pune dhe deshire nje dite do arrij shume. Faleminderit!

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Stomatolog
 • Industria: Shëndetësi
E. D.
32 Vjeç, - Tiranë

Une quhem Elda DALIPI dhe kam mbaruar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Tiranës. Jam diplomuar s... Më tepër

Une quhem Elda DALIPI dhe kam mbaruar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Tiranës. Jam diplomuar si JURISTE në këtë Fakultet. Gjatë klikimeve në internet pashë njoftimin tuaj për pozicionin e punës. Me këtë letër unë aplikoj (shpreh interesin tim) për vendin që ju ofroni. Besoj se jam e duhura për këtë pozicion pasi jam korrekte dhe e përgjegjshme në punë. Jam e gatshme të marr përsipër përgjegjësitë e mia dhe të kryej gjithnjë në kohë detyrat e mia. Jam një njeri që i përvetësoj shumë shpejt gjërat e reja dhe jam e disponueshme gjithmonë për të marrë dhe për të dhënë rekomandime të ndryshme. Kam marrëdhënie shumë të mira me kolegët dhe me eprorët si dhe mund të punoj si individualisht ashtu dhe në grup. Zgjodha këtë vend pune për të konkuruar sepse besoj se jam e duhura për këtë pozicion dhe ju garantoj se nuk do tju zhgënjej.

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. &.
27 Vjeç, - Durrës

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. D.
28 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Inxhinier Kimik
 • Industria: Inxhinieri
J. M.
32 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Menaxhim/Drejtim
L. H.
25 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Teknologji Informacioni
E. G.
27 Vjeç, - Kukës

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
e. s.
24 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
G. G.
43 Vjeç, - Tiranë

Sistemi bankar ka qene gjithmone referimi im kryesor. Eksperienca ime e ka zanafillen ne Banken Raiffeisen . Fillimet e mia ne kete banke ka qene si ... Më tepër

Sistemi bankar ka qene gjithmone referimi im kryesor. Eksperienca ime e ka zanafillen ne Banken Raiffeisen . Fillimet e mia ne kete banke ka qene si Operatore Centrali dhe me pas si Operatore Inbound ne Call Center te bankes ku jam njohur jo vetem me sistemet e kerkimit bankar por edhe ato kompjuterike si dhe sistemeve Raiffeisen Direct dhe sistemit te kartave . Nje nga pikat e mia me te forta eshte edhe aftesia kompjuterike ne perdorimin jo vetem te paketes Office por edhe te aftesise per te kuptuar problemet bazike qe mund te kete sistemi apo perdorimi i software-ve te ndryshme .

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë