Kandidatë të Regjistruar

M. P.
27 Vjeç, - Pogradec

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Administratë Publike
K. A.
29 Vjeç, - Elbasan

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Administrator të Dhënash
 • Industria: Mardhënie me Publikun
S. G.
29 Vjeç, - Korçë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Administrator të Dhënash
 • Industria: Teknologji Informacioni
X. Z.
27 Vjeç, - Vlorë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
I. S.
35 Vjeç, - Vlorë

Jam nje vajze korekte ne ne pune. Me pelqen te merrem me projekte dhe te punoj ne grup... Më tepër

Jam nje vajze korekte ne ne pune. Me pelqen te merrem me projekte dhe te punoj ne grup

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Operator
 • Industria: OJF - Organizatë Jofitimprurëse
E. L.
27 Vjeç, - Malësi e Madhe

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. P.
33 Vjeç, - Shkodër

Njeriu duhet te leje gjurmet e tij ne kete jete dhe menyra me e ndershme eshte puna!... Më tepër

Njeriu duhet te leje gjurmet e tij ne kete jete dhe menyra me e ndershme eshte puna!

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Mësues
 • Industria: Administratë Publike
E. P.
29 Vjeç, - Elbasan

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Mësues
 • Industria: Edukim
g. g.
44 Vjeç, - Korçë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Agronom
 • Industria: Bujqësi
A. S.
26 Vjeç, - Elbasan

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë