Kandidatë të Regjistruar

F. G.
45 Vjeç, - Pogradec

Florenc GORA Bucimas Pogradec,7304 0695263821 florencgora@gmail.com Lenda: Kerkese punesimi Jam Florenc GORA lindur dhe banues ne fshati... Më tepër

Florenc GORA Bucimas Pogradec,7304 0695263821 florencgora@gmail.com Lenda: Kerkese punesimi Jam Florenc GORA lindur dhe banues ne fshatin Bucimas,Pogradec dhe me ane te kesaj kerkese dua te shpreh interesin tim per tu punesuar. Pasi u njoha me njoftimin tuaj qe keni publikuar vendosa te aplikoj.Jam diplomuar me 17/07/1999 prane Universitetit Politeknik te Tiranes,Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit,dega Inxhinjer Mjedisi Profili Energjitik .Gjate kesaj periudhe une kam qene I punesuar ne disa projekte dhe se fundi kam qene I punesuar prane kompanise Ujesjelles Kanalizime Pogradec (UKPg), por me daten 16/12/2016 mua ma nderpresin kontrata .Meqenese une aktualisht vazhdoj te jem papune dhe jam duke kerkuar pune vendosa te shpreh intertesin tim per tu punesura per projektin e Identifikimi dhe popullimi i adresës për cdo shtetas në terren (Derë më Derë) në rakordim me RKGJC, RKA si dhe Përditësimi i të dhënave të konsumatorëve të OSHEE sh.a” me shpres per te marre nje pergjigje pozitive nga ana juaj,nese ju shprehni interes per te me punesuar ,ju lutem mos hezitoni te me kontaktoni per dokumenta shtese nese do te jete e nevojshme per te mbeshtetur aplikimin tim. Shpresoj qe kerkesa ime te marre nje pergjigje. Me respekt

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Inxhinier Mjedisi
 • Industria: Inxhinieri
M. S.
33 Vjeç, - Kukës

Jam i disponueshem dhe i motivuar te jem aktiv ne pozicionet e punes qe do me afrohen nga ana e ndermjetesimit tuaj. Duke ju falenderuar dhe duke shpr... Më tepër

Jam i disponueshem dhe i motivuar te jem aktiv ne pozicionet e punes qe do me afrohen nga ana e ndermjetesimit tuaj. Duke ju falenderuar dhe duke shpresuar ne marrjen ne konsiderate te kerkeses time. Me shume respekt, Mariglen Spahiu, Kukes.

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. R.
35 Vjeç, - Tiranë

Jam Endrit Rusta, banues ne qytetin e Tiranes. Kam mbaruar studimet e nivelit bachelor ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti Histori-Ffilologji. Ekspe... Më tepër

Jam Endrit Rusta, banues ne qytetin e Tiranes. Kam mbaruar studimet e nivelit bachelor ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti Histori-Ffilologji. Eksperiencat e mia ne pune gjate ketyre viteve me kane bere pjese te shume fushave te ndryshme te njohjes, nga biznesi privat deri tek administrata publike. Ajo per te cilen i drejtohem juve per punesim eshte qe te gjej veten aty ku mendoj se do jepja me shume nga aftesite e mia. Duke iu pergjigjur pyetjeve mbi karakterin tim mund te jete e lehte dhe percaktimi i nje pozicioni pune. Jam i gatshem te punoj duke vene ne zbatim njohurite e mia mbi punen ne administraten publike dhe ta zbatoj me perpikmeri dhe ndershmeri cdo detyre.

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Administrator
 • Industria: Administratë Publike
F. A.
32 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Administrator Rrjeti
 • Industria: Teknologji Informacioni
N. T.
30 Vjeç, - Malësi e Madhe

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 0
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
B. S.
28 Vjeç, - Korçë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Financier
 • Industria: Financë
A. E.
24 Vjeç, - Pogradec

Kerkoj te punesohem lidhur me aftesite e mija profesionale dhe krijuese duke dhene kontributen tim.... Më tepër

Kerkoj te punesohem lidhur me aftesite e mija profesionale dhe krijuese duke dhene kontributen tim.

 • Arsimi: Shkollë e Mesme e Përgjithshme
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. F.
26 Vjeç, - Pogradec

Kam deshiren e madhe per te dhene kontributin tim ne lidhje me aftesite e mija profesionale drejtuar institucioneve perkatese. Do te isha e lutur nese... Më tepër

Kam deshiren e madhe per te dhene kontributin tim ne lidhje me aftesite e mija profesionale drejtuar institucioneve perkatese. Do te isha e lutur nese kerkesa ime do te merrej ne konsiderate nga ana juaj. Ju faleminderit!

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 5
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Programues
 • Industria: Zgjidh Industrinë
D. L.
22 Vjeç, - Pogradec

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
T. S.
30 Vjeç, - Devoll

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë