Vende vakante aktuale

Profesionisti
16 Oct
Menaxhere Projektesh Marketing
Profesionisti, Tiranë

Për Klientin tonë, Agjencinë Çelësi Communication, e specializuar në ofrimin e një game të plotë të shërbimeve t& ... Më tepër

Profesionisti
10 Oct
Operatore Back Office
Profesionisti, Tiranë

Agjensia e Punësimit “Profesionisti” kërkon të punësojë për klientin e saj një Operatore Back Office. Përgjegjë ... Më tepër

SosTariffe.it
10 Oct
Sostariffe.it assumere consulenti per Inbound Commerciale di Energia &Gas
SosTariffe.it, Tiranë

Il modello di SosTariffe.it è diverso da un call center tradizionale, perché i clienti che lavoriamo sono soltanto quelli che hanno chiesto di essere cont ... Më tepër

SosTariffe.it
10 Oct
SosTariffe ASSUME CONSULENTI NELLA CAMPAGNA INBOUND COMMERCIALE
SosTariffe.it, Tiranë

Il modello di SosTariffe.it è diverso da un call center tradizionale, perché gli utenti che verranno chiamati saranno coloro che avranno richiesto all&rsq ... Më tepër

SosTariffe.it
10 Oct
SosTariffe continua ad assumere consulenti nella campagna inbound sales
SosTariffe.it, Tiranë

SosTariffe continua ad assumere consulenti nella campagna inbound sales Il modello di SosTariffe.it è diverso da un call center tradizionale, perché i c ... Më tepër

SosTariffe.it
10 Oct
SosTariffe.it continua ad assumere consulenti nella campagna inbound commerciale
SosTariffe.it, Tiranë

SosTariffe continua ad assumere consulenti nella campagna inbound commerciale Il modello di SosTariffe.it è diverso da un call center tradizionale, perch&eacut ... Më tepër

SosTariffe.it
10 Oct
SosTariffe cerca Operatori Back Office
SosTariffe.it, Tiranë

Il modello di SosTariffe.it è diverso da un call center tradizionale, perché gli utenti che verranno chiamati saranno coloro che avranno richiesto all&rsquo ... Më tepër

SosTariffe.it
10 Oct
SosTariffe cerca per ampliamento organico personale madrelingua italiana
SosTariffe.it, Tiranë

SosTariffe.it, uno dei maggiori siti di comparazione tariffe in Italia, amplia il suo Contact Center aprendo una nuova filiale a Milano per la gestione di contratti ADS ... Më tepër

SosTariffe.it
10 Oct
SosTariffe.IT cerca Supervisore Contact Center
SosTariffe.it, Tiranë

SosTariffe cerca Supervisore Contact Center Il modello di SosTariffe.it è diverso da un call center tradizionale, perché i clienti che lavoriamo sono s ... Më tepër

Profesionisti
23 Sep
Përfaqësues shitjesh
Profesionisti, Tiranë

Klienti ynë, një nga Agjencitë Mediatike më të mirënjohura në Shqipëri, e cila ju ofron klientëve te saj Marketing 360° , ... Më tepër

Profesionisti
27 Jul
Menaxhere e Rrjeteve Sociale
Profesionisti, Tiranë

Përshkrim i përgjithshëm Menaxherja e Rrjeteve Sociale implementon strategjinë e kompanisë për marketingun në Mediat Sociale. Menaxh ... Më tepër

Rrjeti akademik Shqipetar
17 Feb
Kerkohet PHP expert
Rrjeti akademik Shqipetar, Zgjidh qytetin

Rrjeti Akademik Shqiptar, software dhe hardware provider i Universiteteve Publike shqiptare, eshte duke kerkuar nje PHP Expert. Kandidati duhet te kete te pakten 2 vite ... Më tepër

Profesionisti
24 Jan
Asistente Ekzekutive
Profesionisti, Tiranë

Klienti ynë, Çelësi Media Group, lider në sigurimin dhe ofrimin e informacionit praktik dhe shërbimeve për biznesin në Shqipëri, ... Më tepër

Profesionisti
24 Jan
Drejtues/e Shitjesh dhe Marketingu
Profesionisti, Tiranë

Klienti ynë, një kompani lider në sigurimin dhe ofrimin e informacionit praktik në Shqipëri, është në kërkim të një ... Më tepër

Profesionisti
24 Jan
Specialist të Marketingut Online
Profesionisti, Tiranë

Për ju që keni përvojë në Specialist të Media Online dhe jeni të apasionuar pas Marketingut Online ofrojmë Pozicionin e Duhur p&e ... Më tepër

Profesionisti
23 Jan
Menaxher Sektori
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Punësimit “Profesionisti” kërkon të punësojë për klientin e saj“iMedia” një Menaxher Sektori. P&e ... Më tepër

Profesionisti
16 Jan
Agjente terreni
Profesionisti, Tiranë

Për ju që keni përvojë në Promovim Produktesh dhe Shërbimesh ose në Marrëdhënie me Klientët dhe dëshironi të j ... Më tepër

Profesionisti
09 Jan
Menaxhere Restoranti
Profesionisti, Tiranë

Përshkrim i Përgjithshëm Profesionisti Recruitment Agency kërkon të punësoj për klientin e tij Proper Pizza, Menaxhere Restoranti. M ... Më tepër

Unit Center
09 Nov
Operatori Telemarketing
Unit Center, Shkodër

Non aspettare il momento giusto per fare le cose ,l'unico momento giusto è adesso!!UnitCenter, nell'ambito della crescita immediata e’ alla ricerca ... Më tepër

Celesi shpk
17 Oct
Asistente Ekzekutive
Celesi shpk, Tiranë

Çelësi Media Group, lider në sigurimin dhe ofrimin e informacionit praktik dhe shërbimeve për biznesin në Shqipëri, duke mbuluar 5 fu ... Më tepër