Apliko për këtë punë
EDMOND shpk
17 Jan
Punetor shperndarje
EDMOND shpk, Tiranë

Kerkohet punonjes per shpernadrjen brenda Tiranes te pjeseve te kembimit me veture dhe motor .

Adresa e dyqanit eshte Ish stacioni i fundit te Tiranes se Re te Ura Nesherakut .
Rr.Isuf Elezi Dyqan.

Kërkesa favorizuese
  • patente