Kandidatë të Regjistruar

K. M.
26 Vjeç, - Elbasan

Objektivi im kryesor është që të mund të punësohem në një pozicion pune të përshtatshëm, n&eu... Më tepër

Objektivi im kryesor është që të mund të punësohem në një pozicion pune të përshtatshëm, në përputhje me aftësitë e mia individuale dhe edukimin arsimor të marrë përgjatë studimeve universitare. Do dëshiroja të punesohem si Juriste, Specialiste Prokurimesh, Specialiste e Burimeve Njerëzore, ose Asistente Zyre. Pritshmëria ime primare nga punësimi nuk është marrja e një page të lartë, por mundësia që vendi i punës ofron për të rritur nivelin e dijes dhe aftësive të mia nga eksperienca e të punuarit me njerëz të suksesshëm në profesionin e tyre apo trajnimet profesionale që punëdhënësi mund të ofrojë.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Avokat
 • Industria: Mardhënie me Publikun
D. B.
28 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
I. K.
30 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Jurist
 • Industria: Zgjidh Industrinë
A. G.
23 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
A. K.
21 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Kontabilist
 • Industria: Menaxhim/Drejtim
E. S.
34 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 5
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Gazetar
 • Industria: Media dhe Komunikim
D. G.
24 Vjeç, - Tiranë

Une quhem Davida Gjonaj. Kam mbaruar studimet per Redaktori dhe jam ne kerkim te nje pozicioni pune qe te pershtatet me specializimin tim. Jam nje per... Më tepër

Une quhem Davida Gjonaj. Kam mbaruar studimet per Redaktori dhe jam ne kerkim te nje pozicioni pune qe te pershtatet me specializimin tim. Jam nje person shumë e përkushtuar. Mësoj shpejt dhe përshtatem ndaj ndryshimeve. Jam e aftë të mbaroj detyrat që më caktohen dhe punoj mirë si në grup, ashtu edhe individualisht. I jam përkushtuar redaktorisë sepse mendoj që gjuha shqipe ka nevojë për mbrojtje dhe detyra ime do të jetë kjo. Pikësynimet e mia lidhen me vende pune në median vizive ose atë të shkruar, shtepi botuese, si dhe administratë publike. Jam shumë entuziaste për këtë mundësi dhe shpresoj që të merrni parasysh rastin tim.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 5
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Redaktor
 • Industria: Administratë Publike
M. D.
24 Vjeç, - Tiranë

Dear Sir/Madam, With reference to your request regarding a motivation letter I would like to express my personal, academic and profession... Më tepër

Dear Sir/Madam, With reference to your request regarding a motivation letter I would like to express my personal, academic and professional attributes. Although I have a relatively short, but rewarding experience,I believe I can get my hands into this type of projects  and have a major positive influence on how they are implemented.  I have always enjoyed working with tourism/leisure and also taking care of administrative tasks. I just love organizing, and while I strongly believe travelling and tourism are our future, I think that by putting all our efforts in correctly administrating positive projects; very very good results can be achieved. Having worked in the operations/account managing team for the biggest destination management company in the region (Landways L.T.D) and other relevant job experiences with customer service, administrative support etc, gave me a clear insight of what I want for my future. My educational background  has also prepared me for several fields that are strongly related to your vacancies. I mention this because not only I hold a degree in Administration and Social Policies, but during the time I was a student I took several volunteer jobs that included travelling, cultural exchanges etc, and also I further shaped my NGO experience with different training courses and programs from ERASMUS +, TEDxTirana, EYFL etc. The key skills that qualify me for different job offers are my diversity of experience,my professionality,  fast learning skills, interpersonal skills, my motivation to travel and organize, and my integrity. I look forward to the opportunity to hopefully have an interview with you and I remain at your disposal in case you have any further inquiry regarding my candidacy. Thank you for taking the time to consider my application and reading this letter. Kind regards, Megi Dhimitri

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
E. p.
27 Vjeç, - Elbasan

Kam eksperienc ne kte post punePika ime me a forte bashkpunuse kerkuse dhe aftesi te mira ne komunikim ... Më tepër

Kam eksperienc ne kte post punePika ime me a forte bashkpunuse kerkuse dhe aftesi te mira ne komunikim

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Gazetar
 • Industria: Media dhe Komunikim
E. Z.
20 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Menaxher i Shitjeve
 • Industria: Marketing