Vende pune shtuar rishtas

Inxhinier/e ndertimi
Tiranë

Eurondertim 2000 sh.p.k. kerkon te punesoje Inxhinier/e ndertimi ne zyre. Kontrata e punes fillon sa me pare. Ne punojme me projekte nga me te ndryshmet si rruge, kan ...

Operator telefonik
Tiranë

Start App ha iniziato il processo di reclutamento di consulenti telefonici professionali per la lingua italiana e inglese. Se sei in grado di comunicare e di avere una ...

Menaxhere Shpërndarje
Tiranë

Në kuadër të zgjerimit të fluksit të porosive dhe me qëllim garantimin e cilësisë në këtë proces, Profesionisti Rec ...

Administratore Biznesi
Shkodër

Profesionisti Recruitment Agency kërkon të punësojë Administratore Biznesi për Pikat Frenchise të Shkodrës dhe Vlorës për k ...

Çfarë përfitoni  

Për ju Punëkërkues
Shërbime Falas!
 • Krijo CV Online
 • Zbulo Vendet Vakante
 • Historik Aplikimesh
 • Llogari Individuale
Regjistrohu
Për ju Punëdhënës
Shërbime Falas!
 • Regjistrim Online
 • Njihu me Punëkërkuesit
 • Hedhja e Ofertës
 • Llogari e Personalizuar
Profesionale
 • 1. Përhape Ofertën
 • 2. Mbaro Punë Shpejt
 • 3. Shijo Avantazhin
 • 4. Garanto Cilësinë
 • 5. Profesionisti Ideal
Regjistrohu

Bashkëpunëtorët Tanë

Histori Suksesi
 • Besmira Verri
  Financiere
 • Infokult.al
 • Ina Doda
  Menaxhere Rrjetesh Sociale
 • Optika Tirana
 • Eneida Daci
  Gazetare
 • Albatrip.al
 • Esmeralda Zotaj
  Gazetare
 • Dritan Didi
  Programues